Създадохме парти-център „Детски усмивки“ с много грижа и емоция за децата на Своге! Погрижили сме се те да прекарват време в приятна обстановка, изпълнено с щури игри, интересни занимания, песни, танци и безброй усмивки. За тяхното добро настроение се грижат нашите прекрасни аниматори, които обгрижват малчуганите по най- добрия начин. Нашата основна мисия е да пазим здравето на децата, да се грижим за сигурността им и да ги забавляваме, така че дълго да си спомнят с усмивка за веселите ни игри! Нашите аниматори са преминали специализирани обучения, с които гарантираме, че Вашите малки съкровища, са в сигурни ръце!

В парти център „Детски усмивки“- Своге:

– Всяка игра е приключение!
– Творим на воля!
– Рисуваме!
– Четем!
– Смятаме!
– Учим!
– Танцуваме!
– Пеем!

– Организираме най-веселите партита, рождени дни и детски забави! Към всяко едно събитие предлагаме балонени декорации, както и всеки един детайл по Вашия празник, който желаете да бъде добавен. При нас ще откриете разнообразие от тематични партита и анимации с най-популярните сред децата герои.

Детският център е единственото място в града, което разполага с голямо комбинирано съоръжение, множество играчки на различна тематика, кът за творчество и четене на книги, пространство за танци. Детският кът е и единственото място, което предлага иновативната услуга „почасово гледане на деца“!

Не се колебайте, посетете ни!

Парти център „Детски усмивки“- гр. Своге е перфектното място, в което да отпразнувате рождения ден на своя малчуган. Нашият екип от свежи, позитивни и много весели момичета ще превърнат Вашия детски празник в едно истинско детско приключение. Чувствайте се като гост на собствения си празник и оставете всичко в нашите ръце! Нашият приоритет е да предоставим на Вас и Вашите гости забавни спомени за цял живот. Изберете от следните пакетни предложения:

Пакет „Икономичен“

* наем на детския кът за 1 час за до 30 деца

* покани за Вашите гости / електронни или на хартия/

* аниматор при децата

* рисунки на лицата на децата по желание

* озвучавано, празнично поднасяне на тортата

* тематично озвучаване на празника, съобразено с възрастта на децата

* тематични игри с децата, съобразени с възрастта им

Пакет „Класик“

* наем на детския кът за 1 час за до 30 деца

* покани за Вашите гости / електронни или на хартия/

* аниматор при децата

* рисунки на лицата на децата по желание

* озвучавано, празнично поднасяне на тортата

* тематично озвучаване на празника, съобразено с възрастта на децата

* тематични игри с децата, съобразени с възрастта им

* тематична балонена украса по Ваше желание и предпочитание

Допълнителни услуги:

  • Фото заснемане– заплаща се еднократно към пакета. При избор на тази допълнителна възможност, получавате до 200 фото изображения с най- емоционалните моменти от празника на Вашето съкровище!
  • Стена от балони- по запитване
  • Аниматор с тематичен костюм на приказен герой– по запитване;
  • Тематичен винил за арка– по запитване;
  • Надпис на името на детето– по запитване
  • Нестандартна декорация– по запитване

Парти- център „Детски усмивки“ предлага иновативна социална услуга – „Почасово гледане на деца“. Можете да разчитате на грижите на нашите внимателни и усмихнати момичета за неограничено време през деня. Нашите момичета са преминали специализирано обучение на тема „Придобиване на умения за полагане на грижи за деца“. За малчуганите сме подготвили активности и занимания, с които да разнообразим деня им- гимнастика, време за творене/ пластилин, пъзел, рисуване/, време за танци и пеене. Можем да помогнем на Вашето дете с писането на домашни, да четем приказки и книги, да играем игри, съобразени с възрастта му.

За повече подробности, можете да се свържете с нас на телефон: 0726 9 81 84

Taкса  „Почасово гледане на деца“- 3лв/час.

За нас е привилегия да се грижим за Вашите деца!